Boros Mária (1995)

 Boros Mária földönkívüli kapcsolatáról szinte semmilyen információval nem rendelkezem.

Déri János műsorvezetővel indult el a kilencvenes évek elején a Nulladik típusú találkozások című műsor. Ebben többször szerepet kaptak azok az emberek, akiket a földönkívüliek eltérítettek, esetleg UFO-t láttak, vagy kapcsolatba kerültek velük.

A RYUFOR Magyar UFO Kutatási Központ és Alap annak idején sorra vette fel videókazettára a TV-műsor adásait, hogy megőrizze azokat archívumába. A szervezethez hozzá tartozott egy RYUFOR Híradó lap is, amit a tagok bizonyos időközönként megkaptak. Ebben nem csak az aktuális hírekről, rendezvényekről volt szó, hanem az elérhető felvételek esetleges megrendeléséről is. A brossúra 1995/3-as száma listázza a felvett anyagokat és a hozzájuk tartozó információkat. 

Ebben a listában található meg az ötödik oldalon Boros Mária is, "Kapcsolat földönkívüli angyalokkal" címmel. Az adatok szerint ez egy 5 perces riportfilm. A cím erősen sugallja, hogy ez egy pozitív élmény lehetett, így valószínűleg a kontakta oldal kategóriába illik.

Sajnos a RYUFOR archívuma ennyi évtized múltával már nem teljes, így egyelőre a szóban forgó műsort nem találtuk meg. Talán az egykori Színes UFO-ban vagy az Ufómagazinban felbukkan egy cikk erejéig a hölgy, de én még nem futottam bele.

Ha bárkinek bármilyen információja van, vagy birtokában van az adás, az kérem jelezze felém. Köszönöm!

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése