Szabó Ernőné (1995)

Szabó Ernőnéről szinte semmit sem lehet tudni. Még a leánykori nevét sem sikerült kideríteni. Mindössze egyetlen levél tanúsítja azt, hogy találkozott és rendszeres kapcsolatot ápolt földönkívüliekkel. Ezt a levelet 1995-ben írta a Színes UFO ismeretterjesztő képeslapnak, ami végül meg is jelent az egyik szám olvasói rovatában, de végül a dolog annyiban is maradt. 


Mivel a levél eredetije a rendelkezésemre áll, így 2019. február 09-én felkerestem a budapesti címet. Meglepődve tapasztaltam, hogy a családnév ott szerepelt a kapucsengőn még 24 év elteltével is.
Sajnos kiderült, hogy a hölgy 2002-ben elhunyt. A családtag más információval nem szolgált és nem is akart beszélni róla.

Maradt tehát egyetlen levél - így ez alapján nem lehet eldönteni, hogy ez egy valós eset-e; avagy sem. Tényleg kapcsolatba léptek a hölggyel az idegenek, vagy pszichés problémái voltak, esetleg vallásos élmény áll a dolgok mögött? Sajnos Ernőné élményeivel egyetlen kutató sem foglalkozott, így örökre feltáratlan marad az esete.

Név: Szabó Ernőné
Első kapcsolat: 1986
Első bejelentés: 1995. május 24.
Helyszín: Budapest
Hitelesség: - 

Kattintsatok a linkre!

Szabó Ernőné - Kapcsolat a Kozmosszal és egy űrlény orvossal - olvasói levél


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése