2021. február 6., szombat

Az univerzum üzenetei - Csobán Sándor

 Az alábbi írás az 1994. októberi Ufómagazinban jelent meg a 13-ik oldalon. A cikket Estók Sándor írta. Ez egy beszélgetés Csobán Sándorral, akiről itt tudhatsz meg némi információt: - LINK -

Sajnos a cikk sokkal érdekesebb lett volna, ha Sándor állítólagos találkozásait és tapasztalatait tárgyalta volna a földönkívüliekkel kapcsolatban - mint azt a bevezető is sejteti: volt ilyen -, de  sajnos csak általános elmélkedést kapunk.

 

Az univerzum üzenetei

Az ember a csillagmezők vándora

 Csobán Sándor, Kincsesbányán klubtársaival együtt a Földünkre látogató civilizációk jelzéseit, tevékenységét kutatja. A Kozmikus civilizációk c. ufókonferencián beszélgetve elmondta: az a terület, ahol lakik, valószínűleg kedvenc helye lehet a földönkívülieknek, mert gyakran történtek ufómegjelenések az égbolton. Elsősorban a plazmalények kiválasztott helye Kincsesbánya, de más civilizációk járművei is fölbukkantak környékükön. Régóta foglalkozik az ufonauták tevékenységével. Volt alkalma barátjával együtt járművükön utazni és velük kapcsolatot teremteni. Egy ilyen találkozást követően megkapta a dimenziók titkát. Kevés földi lénynek adatik meg, hogy pontosan megismerje a felső szférák összefüggéseit. 

Kódolt emberiség

Jövőnk történései előre megvannak határozva - mondja ezt Csobán Sándor -, már a születési dátumunk determinálja életünk jövőbeli eseményeit. Hiába csinálunk bármit ebben a jövőtérben és térben, már a Teremtő által bekódolt az ember szabad akarata, mozgástere. Ez meg van írva a pergameneken és a pálmaleveleken is. Az indiai bölcsek évezredekkel ezelőtt minden ember sorsát és életének alakulását előre feljegyezték olyan 48 centiméter hosszú és 6 centiméter széles pálmalevelekre, amelyek egy kis indiai faluban őrzik a titkokat. Minden embernek két pálmalevél rögzíti a nevét, foglalkozását, eddigi életének részleteit, valamint korábbi inkarnációit. A másodikból a halál órájáig bekövetkező események olvashatók ki. A könyvtárban - a pálmatárban - 3665 kötet található, és minden kötet 364 lapból áll. 

Nemcsak a pálmalevelek tárják fel sorsunk folyásának titkát, hanem a születésünk dátuma is fontos információkat hordoz. Megtudható belőle, hogy melyik dimenzióból inkarnálódott testünk, lelkünk és szellemünk a földi életre: az is megfejthető, hogy e világi kötelessége teljesítése után hová tart lelkünk és szellemünk, milyen magasabb szférákba. A születési órának száma adja meg, honnan jöttünk; a hónap és a nap azt, hová megyünk - állítja Csobán Sándor. Sok helyen le van írva, hogy a Föld egy átmeneti hely számunkra, ahová tanulni jöttünk. Utazói, vándorai vagyunk az égi csillagmezőknek, de biztos helye van az ember fizikai testén kívüli lényének a felsőbb dimenziókban. 

 

 

Már az aztékok kövekbe vésték az égi dimenziók vázlatát és felosztását, szám szerint 24-et.Ez a tagolódás közeli hozzánk, összefüggésben van a végtagjainkkal. A karunk, lábunk és ujjaink száma is 24-et ad ki, hasonlóképpen belső szerveink is. Testünk olyan, mint az Univerzum. Megtalálható rajta minden, ugyanúgy, mint a felsőbb szférákban. Ha a dimenziók jelzőszavát - három - összeszorozzuk a fenti 24-es számmal, 72-t kapunk. E szám jellemző testünkre vonatkozóan, például a normál pulzusszámunk is 72.

Régi civilizációk

Egyes régészek felleltek olyan vésett követ, amelyen korunkban használatos technikai eszközök láthatók: tengeralattjáró, helikopter, harckocsi, lőfegyverek. Egy másik kőre az "integrált" áramkör volt vésve. A régi korok emberei szerették utánozni a légi járműveken érkező lényeket, már akkor is voltak földönkívüli látogatók. Sőt, egyesek elvittek távoli régiókbéli látogatásra is. Visszatérésük után hitelesen lerajzolták, sőt, meg is építették az útjuk során látott építményeket, járműveket. Sok kőépítmény tanúskodik a Földön ezekről. Így a Húsvét-szigeteken fennmaradt kőkolosszusok, amelyeket valószínűleg az űrőrök tiszteletére építettek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése