2021. február 2., kedd

A visegrádi csodadoktor - Gyurcsok József 2. rész

 Az alábbi cikk elsőként a Színes UFO ismeretterjesztő képeslap 1994. júliusi számában jelent meg négy oldalon keresztül (12.-15. oldal). Ez volt az első átfogó cikk Gyurcsok József kapcsolattartóról és gyógyítóról, valamint segítőiről.

Ha Gyurcsokról szeretnél először olvasni, akkor kattints a linkre: - LINK -

A cikk első része pedig itt olvasható: - LINK -


UFO-k és gyógyítók
A visegrádi csodadoktor II. rész
Ufonautáktól kapott energia
UFO-bázis a Börzsönyben
Hihetetlen gyógyulások
 
 
- Milyen érzés azzal a tudattal élni, hogy csak a tested földi, a lelked a csillagokból érkezett? 
 
- Amikor megtudtam, borzasztó volt. Ma már tudom, hogy miért kerültem ide, s megbékéltem sorsommal. Mi vagyunk azok, akik valamilyen formában különbözünk a többiektől. A kiválasztottaknak nincs bölcsességfoguk, vagy van, de akkor a tarkójukon ott a jel, az úgynevezett sámándudor.
 
- Ha jól tudom tizenketten gyógyítotok itt Visegrádon. Hogyan találtátok meg egymást, miként alakult ki ez a rendkívüli képességekkel megáldott kis csapat?
 
- Ma Magyarországon körülbelül 350 olyan ember található, akiket az idegenek megtanítottak arra, hogy miképpen kell felhasználni a kozmosz energiáit a gyógyításban. Ezek természetesen különböző képességű emberek, de csak rajtuk áll, hogy mit kezdenek a tudással, milyen szintre fejlesztik a gyógyító képességüket. Nekünk az a feladatunk, hogy a nagy cél érdekében összegyűjtsük őket. Amikor bejönnek és rájuk nézünk, már tudjuk, hogy ide tartoznak vagy nem. Itt nem számít az egyetem, a tudást az ember megkaphatja máshonnan is. Szerintem ez a tudás megvan mindannyiunkban, de nem biztos, hogy felszínre tudjuk hozni. A földönkívüliek sem egyformák, mert akadnak közöttük olyanok, akik gonoszak, vagy éppenséggel kísérleti nyúlként használják az embereket, az általuk magasabb rendűnek vélt kutatásaikhoz. Én még szerencsére nem találkoztam velük, csak azt tudom, hogy a közismert szürkék, és a magas, szőke humanoidok barátságos szándékkal érkeztek a bolygónkra, és csak segíteni akarnak nekünk. Szeretnék néhány mondatot idézni a Bibliából, elnézést kérek, ha nem pontosan: "a katasztrófák között nagyon sok gyógyító fog megjelenni a Földön. Nézd, mennyien vannak! De nagyon kevés lesz az igaz, de az igaziakat felismeritek, mert az égi jelet viselik." A Biblia úgy írja, hogy megválasztják az új kiváltságú pápát. Én másként fogalmaznék: megválasztották azt a két embert, akinek a feladata az, hogy a Földön egy olyan szellemiséget hozzon, ami visszavezet ahhoz az ősi tudáshoz, ami segítségével az ember ismét megtanulja materializálni, vagy dematerializálni a kozmikus energiát.
 
- Téged a legtöbb ember visegrádi gyógyítóként ismert meg, de egy szűkebb körben csak Mesternek szólítanak, vagy új Messiásnak neveznek. Nem túl hivalkodóak ezek a titulusok?
 
- Nem én találtam ki a magam számára ezeket a címeket, hanem azok az emberek, akiket meggyógyítottam. Ha szemtanúja lennél a csodálatos gyógyulásoknak, nem biztos, hogy túlzónak találnád ezeket a jelzőket. Mindenkinek jut egy szerep, amiket el kell játszania. Csak a kiválasztottaknak jut a "Messiás" vagy a "Megváltó" szerepkör. 
 
 
 
- Szeretnék még néhány gondolat erejéig visszakanyarodni a tényleges gyógyító tevékenységhez. Milyen problémákkal jönnek ide az emberek, akik már nem bíznak a hagyományos orvoslásban?
 
- Szinte nem létezik olyan betegség, amellyel ne keresnének fel bennünket. Amit nem csinálunk, és amit nem szeretünk, az három dolog: a szem, fül - bár vannak már példák, hogy egy kezelés után a süket hallott - és a csontkopás. Mert a csontkopás esetén sajnos hosszú hónapokba telne, mire visszaépítjük a csontot, mire újra beindul az egész, tehát ezen enyhíteni tudunk, de meggyógyítani nem. Nyilván egy bizonyos kor fölött megint csak nem lehet mindent meggyógyítani. Két-három kezeléssel sikerült elérnünk, hogy szükségtelenné vált egy szívbillentyű átültetés. A daganatok legnagyobb részén is tudunk segíteni. A tüdődaganatokat meg tudjuk gyógyítani, de például abban az esetben, hogy a daganat már megtámadta a gerincvelőt, már képtelenek vagyunk visszafordítani a halálos folyamatot. Általában akkor sikeres a beavatkozás, ha még primer stádiumban keresnek meg bennünket, ha már nagyon áttételes a betegség, akkor csak az elkerülhetetlen véget tudjuk kitolni néhány hónappal. 

A cikk folytatása Kis Zsuzsannáról szól, aki Gyurcsok segítője volt, azaz kis csapatához tartozott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése