2020. március 19., csütörtök

Hammer Nikolaus - Kapcsolatom a földönkívüliekkel, 1996. március 3-án kelt levél

Ezt a levelet Hammer Nikolaus görög-magyar kontakta küldte el a Színes UFO ismeretterjesztő képeslap főszerkesztőjének, Szűcs Róbertnek 1996. március 3-án. Megemlíti tapasztalatait és nézeteit, majd végül egy jóslatot tesz, miszerint az ezredfordulóra nagy változások fognak történni. Ez sajnos nem történt meg, de ettől függetlenül nem vonhatjuk kétségbe az írás teljes tartalmát. Bár nem tudok azonosulni több nézőpontjával, de beszélgetve azokkal az emberekkel, akik ismerték Nikolaus bácsit, megvannak róla győződve, hogy a férfi úgy vélte, igaza van.

Budapest, 1996. március 3.
Tisztelt Szűcs úr,

Engedje meg, hogy az "Éjszakai látogatók" című Riportban közölt állításokat tisztázzam. 1931-es évjáratú, a T.P. Pszichológia Doktora, a Kosmologia és a Fizika Doktora vagyok. 1959 óta van állandó kapcsolatom földönkívüliekkel és volt szerencsém több bolygót meglátogatni, úgyhogy teljesen tisztában vagyok a dolgokkal. Én az Allianz képviselőivel tartok kapcsolatot. 1945-től 1990. június 28-ig nyugaton, Angliában, Ausztráliában és 25 évig Németországban, Frankfurtban éltem. Ismerem a legtöbb számottevő UFO-kutatókat három kontinensen! Sajnos nem tudom tovább tétlenül nézni a dolgokat, mert manapság igen sok dezinformáció tűnik fel az UFO-kutatások terén. Tehát, a szürkék nem azért vannak itt, mert segíteni akarnak, hanem égető szükségük van az emberi spermára és petesejtekre, hogy nemesíteni tudják a fajukat! A szürkék kioltották magukból az érzelmeket, hogy még magasabb intelligenciát érjenek el, de ez nagyon balul ütött ki, mert a fajuk degenerálódott és a végső kipusztulás előtt áll! Az lehet, hogy a mi Galaxisunkban ők a legősibb civilizáció, de nem a Világegyetemben! A Kozmikus törvények szerint egyetlen fajnak sincs joga mások felett uralkodni. Az Allianz és a Szabad Bolygók Föderációja már többször figyelmeztette a szürkéket a számtalan durva eltérítések miatt. A Földünk nem a szürkék fennhatósága alá tartozik, hanem az Allianz és a Föderáció védelme alatt vagyunk! Ha a szürkék továbbra is úgy viselkednek, mint eddig, úgy ki lesznek tiltva a Naprendszerből! Ha ők beavatkoznak a földi fejlődésbe, vagy azt megakadályozzák, úgy a fajuk teljes kiirtásával büntetik őket! Az egy megmásíthatatlan Kozmikus törvény!
Azok a földönkívüliek, akik eltérítéseket alkalmaznak, mind negatív beállítottságúak. Ma már a negatív civilizációkat nem csak a mi Galaxisunkban, de az egész Kozmoszban visszaszorítják. Mi földi emberek nem vagyunk senkinek, semmiféle hatalomnak a kiszolgáltatottjai! Itt vannak még az Atlantisziak és a Lemuriai leszármazottak, akik mélyen a földalatti településeken élnek és tagjai az Allianznak és a Föderációnak. Ők majd elűzik a szürkéket!
Nem minden úgy van, ahogy az egyesek állítják. 1998-99-ben úgy is megfog változni minden, ha a föld mágneses pólusai megcserélődnek! Az pedig elkerülhetetlen!! E hó 12-én kedden, úgy 17 órakor megfogom látogatni a szerkesztőségben. Szeretném, ha aktív tagja lehetnék az Android Hálózatnak. A mi célunk az igazság megismerése és terjesztése. Nékem az a feladatom! A Roswell-i boncolásról készült film valódi! Egy Zeta Reticulit boncoltak. De azokról majd 12-én is beszélhetünk.
Továbbra is sok sikert kívánok és szűrje meg jól az infókat!

Testvéri üdvözlettel:
Dr. Hammer Nikolaus!
Va i luce bren!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése