2018. május 20., vasárnap

Heltai Magdolna földönkívüli kapcsolata a Repülő Csészealjak c. filmből (1968)

Ez a párbeszéd Heltai Magdolna kontakt és Varga György TV-s bemondó között hangzik el a "Repülő Csészealjak" című filmben, ami 1968-ban jelent meg.


- Heltai Magdolna több alkalommal is azzal a hírrel lepte meg az Uránia Csillagvizsgáló szakembereit, hogy sikerült kapcsolatot teremtenie idegen égitestek élőlényeivel. Miképpen történt ez?

- Szóval valóban megtörtént, '962 januárban. Telepátiával fölkerestek az Eridani Epszilon lakói és Cygni B 61 lakói. Ezek az égitestek nyolc fényévre és tizenegy fényévre vannak a matematikai számításokkal kapcsolatosan tőlünk. Ezt az emberi agy, aki megfelelő telepátiával rendelkezik, letudja küzdeni és tudtunk tárgyalni. És kérik, hogy tulajdonképpen egy békés élet uralkodjon a Földön. Erre figyelmeztetnek...

- Hisz Ön a csészealjak létezésében?

- Sajnos nem láttam még csészealjat, csak könyvekben láttam lefényképezve, de hiszek benne, hogy léteznek.

- És mit hisz?

- Szóval hiszek, hogy ezek más naprendszerbeli korongok, ahol olyan magas technika és kultúra van, amit mi nem ismerünk.

- Mi a véleménye: van-e kialakult csoportjuk, társaságuk itt Magyarországon a koronghívőknek?

- Kérném, a korong láz elindult több éve. Nagyon sok híve van és hisznek abban, hogy a korongok Magyarország fölött is elvonultak. De csak azok tudnak értekezni a korong lakóival, akik telepátiával rendelkeznek. Adamski George 1963-ban meghívott, hogy egy tanfolyamot rendez, ahol vegyek részt. Ő neki egy szakirodalma van, ami külföldi nyelven, szériában megjelent könyvek vannak, amik képekkel, fényképekkel igazolják, hogy valóban a repülő korongok léteznek...és a lakókról, és Adamskiról is fényképfelvételek vannak...több felvétel... amit a földi kamerák is észleltek.

- Ön a társaságában, barátai körében, hát ööö..szokta ezeket az anyagokat ismertetni?

- Én nem magyarázom nekik, mert nem lehet a földi tudomány állása szerint teljesen lekontrollálni a magasabb tudományt. Ez már a negyedik dimenzió, a földi matematika és tudomány a harmadik dimenzióban áll. Csak inspiráció és fantáziával lehet, úgy mint az írók, lerögzíteni a negyedik dimenziót.


3 megjegyzés:

  1. Hol lehet megnézni a teljes filmet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos egyelőre sehol, majd teszek érte, hogy feltölthessem, egyelőre jogvédett anyag.

      Törlés
  2. Ha jól emlékszem, egyszer felhoztad hozzám a filmet, hogy megbeszéljük.

    A többi szemtanú valóságszerűbb volt, nem hiszem, hogy a film kedvéért színészkedésre kényszerítették volna őket.

    Ez a Magdolna viszont nagyon kamu gyanús. Az egyetlen, ami szerinted mellette szól, hogy nem az akkori klisé kapcsolat (a mi bolygórendszerünk) szöveget mondja sem áll nagyon mellette, mert nem fizikai kapcsolatról beszél, hanem telepátiáról. A többi mondandója szinte zero.

    VálaszTörlés